Simpelt, men godt
Dagens hurtige hverdagsaftensmad bestod af et italiensk inspireret to-retters måltid under mottoet "simpelt, men godt".
Som hovedret (secondo) havde jeg valgt økologiske svinekoteletter (også fra Irma), og de overraskede i både smag og saftighed. Jeg stegte dem på panden med rosmarin og salt - simpelt og godt. Til slut kogte jeg lige panden af med lidt rødvin. Et af mine absolutte svage punkter er - lyder måske lidt ulækkert - stegesky. Jeg ved næsten ikke noget bedre end, når jeg egentlig er færdig med at spise, at sidde og dyppe lækkert brød (dette: Bo Bechs friskbagte brød) i skyen. Et lille squeez citron på koteletten gør det nammenam. Tilbehøret (contorno) var noget så usexet, men dog meget sunde og rige på antioxidanter: dampet broccoli. Tilpas tilsmagt med salt er det sågar noget ungerne også slubrer i sig.
0 Comments:
Post a Comment
<< Home