Efter julemad
Når man så har smæsket sig i andres lækkerier, som jeg har i juledagene, begyndte jeg altså at få lidt kokkereringsabstinenser. Derfor har jeg de sidste par dage lavet følgende.
Her har vi en svinemørbrad rullet i salt, peber og finthakket hvidløg omviklet med parmaskinke, som derpå er stegt ved 180 grader i ca. 20 minutter. Hertil gulerødder vichy: gulerødde, esdragon, salt, peber, smør og lidt vand. Simre simre til gulerødderne er møre. Salat med dressing af olie, hvidvinseddike, sennep, salt og lidt piskefløde.
Her har vi en svinemørbrad rullet i salt, peber og finthakket hvidløg omviklet med parmaskinke, som derpå er stegt ved 180 grader i ca. 20 minutter. Hertil gulerødder vichy: gulerødde, esdragon, salt, peber, smør og lidt vand. Simre simre til gulerødderne er møre. Salat med dressing af olie, hvidvinseddike, sennep, salt og lidt piskefløde.
Her har vi så fennikel, som er skåret i skiver/kvarte og lagt i et ildfast fad tilsat 1 dl bouillon, 2 dl fløde, salt og peber og drysset med parmesan i ovnen på 180 grader i 20-25 minutter. Kødboller af oksekød med beef jerk seasoning, æg, havregryn og mælk, salt og peber, stegt på panden som små kødboller. Salat som ovenfor.
0 Comments:
Post a Comment
<< Home