Kylling og polenta
Man tager et kyllingebryst og skærer en lomme i det. Lommen fyldes med mozzarella, og kødet lukkes sammen og pakkes ind i luftørret skinke. Det kommer i ovnen i ca. 25 minutter ved 200 grader. Polenta (jeg har brugt minutpolenta fra Irma) laves efter anvisningen og hældes til afkøling i et fad. Efter lidt tid er polenta'en støknet, og man tager en ske og former kugler, som lægges på et oliesmurt ildfast fad. Overdrysses med mozzarella (helst gorgonzola - men det havde jeg ikke i dag), og det sættes i ovnen i ca. 10 minutter. Det grønne tilbehør består af squash i tern, en enkelt gulerød i tern og tomater i tern. De to første sauteres først, og tomaterne tilsættes. Smages til med salt og peber.
Alt i alt ca. 40 minutter. Men så kan man altså også lave andre ting, mens tingene er i ovnen ...
0 Comments:
Post a Comment
<< Home