Herunder nogle dejlige vinterretter: Shepherd's pie og pizza med krydrede kødboller.
Man laver en kødsovs med gulerødder, løg og hvidløg, som sauteres. Kødet brunes og på med det. Flåede tomater. Bouillon, vand. Krydderier. Simre simre i lang tid. Kartoffelmos af kogte kartofler med smør og salt og mælk. Piske piske. Kødsovs i bunden af et fad. Kartoffelmos ovenpå. Ost. Ovn. 20 minutter. Spise!
Man laver en kødsovs med gulerødder, løg og hvidløg, som sauteres. Kødet brunes og på med det. Flåede tomater. Bouillon, vand. Krydderier. Simre simre i lang tid. Kartoffelmos af kogte kartofler med smør og salt og mælk. Piske piske. Kødsovs i bunden af et fad. Kartoffelmos ovenpå. Ost. Ovn. 20 minutter. Spise!
0 Comments:
Post a Comment
<< Home