Kanin og lasagne
Forleden dag stod den på kanin, som simrede i hvidvin og oliven i en times tid. Dertil bagte rodfrugter og kartoffelmos.
Og så fik jeg endelig tid til det, jeg længe har villet: Lave kødsovs. Jeg fik lavet kødsovs af 2 kg kød. Den fik lov at simre i 4 timer, og det er blevet den bedste i mands minde. Derfor besluttede jeg at lave skøn lasagne.
Min kødsovs laves således:
løg, hvidløg, gulerødder og selleri finthakket sauteres i olivenolie. Op med varmen og kødet brunes. Når det er brunet igennem, på med rødvin. Koge koge, til alkoholen er fordampet. Flåede tomater, udblødte karljohansvampe, lidt oksekødkraft, salt, peber og krydderier. Og så simre simre i 4 timer. Nam! Kødsovsen fik lige lov at stå og slappe af natten over, og dagen efter fik jeg så pakket 12 portioner med kødsovs til de kommende travle hverdage.
1 Comments:
Hvor meget rødvin brugte du ca til saucen?
Post a Comment
<< Home