Et sultent menneske skriver

Jeg elsker mad. Jeg tænker meget på mad, og engang imellem deler jeg med dig, hvad jeg spiser ...

Wednesday, December 26, 2012

Ikke mere julemad

En lille anti-julemadsret her: Kylling i hvidvinssauce med penne.

Jeg elsker virkelig julemaden og al dens væsen. And, flæskesteg, risalamande og ikke mindst julefrokostens mange slags sild og alt det, der hører til.

Modpol og tanker henledt til lidt varmere himmelstrøg og sommer er for mig dog pasta.

Opskrift til 4 personer:
400 g kyllingefilet
2 skalotteløg
2 fed hvidløg
1-2 dl hvidvin
2 spsk Philadelphia
hakket persille, basilikum og rucola
olivenolie
350 g penne

Svits finthakket hvidløg og skalotteløg i olivenolie. Tilsæt kylling i små stykker, når løg er gennemsigtet (må ikke tage farve). Svits lidt. Tilsæt hvidvin og lad koge ind en smule. I med Philadelphia og salt og peber. Lad simre, til kødet er gennemstegt.

Kog penne al dente. Vend de hakkede urter i sovsen, inden pasta og sovs forenes. Servér med parmesan - og jeg elsker chiliflager.

Buon appetito.
Posted by Picasa

0 Comments:

Post a Comment

<< Home