Mig selv som madcoach ...
"Jeg kan ikke lave mad," lød det fra min veninde.
"Hvis jeg ikke lærer det, bliver jeg sendt på Suhrs husholdningsskole."
En trussel, der er til at tage at føle på, selvom husholdningsskole i mine ører egentlig lyder meget cool.
Derfor tog vi i dag første skridt til at blive lidt mere sikker i et køkken. Efter at have bladret lidt kogebøger igennem faldt valget på broccoli-kyllingetærte fra Drengerøvskogebogen og capresesalat.
Først dejen, som var en rigtig en af slagsen - lavet med hvedemel, grahamsmel, smør, salt og vand. Samlet ret fint.
Så broccoli. Hmm, et sjovt ansigtudstryk. I opskriften stod noget med "del i buketter". Men hvordan gør man lige det, når man ikke har stået med sådan en i hånden før? Og hvidløg. Pilles? Well, vi klarede det ...
Og resultatet? Det blev ganske fremragende, hvis jeg skal sige det selv. Og jeg fik tilmed ros for at have været både tålmodig og pædagogisk. To adjektiver, der ikke normalt tilfalde mig.
Træningen fortsætter, så vi kan holde husholdningsskolen lidt for døren.
0 Comments:
Post a Comment
<< Home