Tyrkiet rundt på Gl. Kongevej
I går indtog jeg min aftensmad på Topkapi. Maden er fin og billig - uden de store overraskelser. Vi valgte en Tyrkiet rundt-menu, som bestod af følgende småretter:
FORRETTER
*Sak suka - ovnstegte auberginer, grøn peber m.v.
*Sarma - vinbladsruller med fyld af kød, ris, pinjekerner
*Sigara Böregi - osteruller
*Tyrkisk bondesalat - tomater, løg, persille, fetaost m.v.
*Tzatziki - yoghurt med hvidløg & agurk
*Kalamaris - blæksprutteringe
HOVEDRETTER
*Shish kebab - kalvekød på spyd
*Pirzola - lammekoteletter
*Tavuk - kyllingefilet*Karisik köfte - hakket lammekød, krydret på tyrkisk vis
serveret med bulgur, salat & dressing
DESSERT
*Baklava - søde valnøddekager og is
Aftenkaffen blev indtaget på Riccos i Istedgade, hvor jeg nød en lille caffè latte to go.
0 Comments:
Post a Comment
<< Home