"Eksotisk karrysuppe"
I bedste Alt for damerne-stil lavede jeg denne karrysuppe, som består af kokosmælk, karry, bladselleri, (porre), æble, grøntsagsbouillon, chili, limeblade, ris, røde linser. Jeg tilsatte desuden lidt lime. Den smagte godt, omend jeg kunne forestille mig, at det ville smage bedre, hvis man peppede den lidt op med grøn eller rød karry, citrongræs, fiskesovs osv. Tilbehøret er naan-brød.
3 Comments:
Ja, undskyld. Men der er kun én rigtig karrysuppe, og det er Gustavs karrysuppe. Til 2-3 personer:
1 løg
4 fed hvidløg
4 spsk karry - eller mere
1 lille dåse kokosmælk
½ l grøntsagsbouillon
1 ds flåede tomater
1/4 l fløde
½ ds ferskner
150 g rejer
Løg og hvidløg hakkes og svitses. Karry, bouillon, kokosmælk, tomater og fløde tilsættes og simrer 15 min. Fersken og rejer tilsættes, suppen koges op og serveres.
Ok, lyder lækkert. Men hvem er Gustav?
Jamen, det er bare ham jeg har fået opskriften af for mange år siden.
Post a Comment
<< Home