Monday, September 25, 2006
Tidligere poster
- Laks i parmaskinke og spinatpasta med spinat og ch...
- Kalkun-saltimbocca, kartofler og gulerødder
- Ret skal være ret
- En halv italiener, der snyder?
- Søndagspizza
- Hjemmelavet bearnaise
- Penne al pomodoro
- Kantareller og mega-tortellini
- Tærter
- Rød grønkål (?)
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.5 License.
3 Comments:
Mmm, det ser lækkert ud - går ud fra du selv har produceret tærten - og kan man i givet fald få en opskrift? Når man har været på Fyn og fået et halvt æbletræ med, så er et par gode opskrifter ikke at foragte!
This comment has been removed by a blog administrator.
Jeps - opskriften følger her: 150 g smør og 150 g sukker foodprocesses. Et æg tilsættes. 150 g mel tilsættes. Dejen bliver ret klistret. Fordel den i en tærteform. Æbler skrælles og skæres og fordeles på dejen. Drys lidt sukker og kanel på. Bag ved 35-40 minutter ved 175 grader.
Post a Comment
<< Home