Spist i ugen
Efter en fredag med helstegt oksefilet, der var i så rigelige mængder, at der var nok til overs, blev det til en ordentlig omgang bikse mad lørdag. Ikke så mange dikkedarer: Løg, kartofler, oksefilet, worchestersauce, ketchup og spejlæg.
En nem ret, som børnene er vilde med: Kartoffel-/porresuppe. Løg, porre sauteres. Kartofler, rosmarin og presset hvidløg i. Vand, så det dækker, hønsebouillon. Koge/simre i ca. 20 minutter. Stavblender, smag til med salt og peber. Her serveret med Meyers kernebrød og chiliolie. Sprød bacon ville have været godt.
Spinattærte og grøn salat med fintskivede skarlotteløg og olie-/eddikedressing.
Frikadeller med blomkål i bechamel.
Labels: æg, bechamel, biksemad, blomkål, frikadeller, kartoffel, Meyers, porre, salat, spejlæg, suppe, tærte
0 Comments:
Post a Comment
<< Home