Et sultent menneske skriver

Jeg elsker mad. Jeg tænker meget på mad, og engang imellem deler jeg med dig, hvad jeg spiser ...

Monday, July 10, 2006

En improviseret middag

Fredag aftens menu var ret improviseret og fundet på og udført i sidste øjeblik.


Den stod på agurkesuppe til forret, som man laver ved at blende agurker, isterninger, vand, mynte, feta og salt og peber. Her serveret med baguette fra Meyers deli.



Agurkesuppen var efterfulgt af cavatappi al pomodoro (pasta med tomatsovs). Til tomatsovsen svites lidt hvidløg i olivenolie, og flåede hakkede tomater tilsættes. Det hele simrer med salt, peber og basilikum, til man ikke har mere tålmodighed. Her serveret med parmesan og hjemmelavet chiliolie (knuste tørrede små røde satansstærke chilier i olivenlie).


Til slut stod den på koldskål fra Thise med kammerjunkere - total dansk sommer!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home