Et sultent menneske skriver

Jeg elsker mad. Jeg tænker meget på mad, og engang imellem deler jeg med dig, hvad jeg spiser ...

Monday, October 26, 2009

Polish sausage


En ægte amerikaner-hotdog. Jeg har aldrig spist sådan en før og kommer nok heller ikke til det igen lige forløbig. Denne er fra en pølsebiks på Mall'en i Washington D.C. Pølsen var kogt-agtig, og brødet var ualmindeligt uinteressant.
Posted by Picasa

Tuesday, October 13, 2009

Kanelgifler


Jeg må indrømme, at jeg har en svaghed for Pågens kanelgifler. Ved godt, at det ikke er særlig gourmetagtigt eller noget, men jeg elsker dem! Og jeg tør godt indrømme det.
Posted by Picasa

Tuesday, October 06, 2009

Pandekager


Dej: 175 g mel, 3 æg, 4 dl mælk, en spsk. sukker, en tsk. salt, kardemomme og vanillesukker + en spsk. smeltet smør til sidst. Første pandekage steges i smør.

Pandekagen er en fast gæst ved weekend-morgenbordet hjemme hos os.
Posted by Picasa

Frikadeller med persillesovs


Frikadeller: Hakket kalv og flæsk, salt, peber, æg, havregryn, mælk - rør rundt. Steg på panden i rigeligt med smør.

Persillesovs: Smør smeltes i en gryde. Mel i. Mælk i af flere omgange. Koge under omrøring. Muskat, salt, peber og persille i til sidst.

Broccoli og kartofler: Koges efter behov.
Posted by Picasa

Hverdagsfrokost


Maries leverpostej fra Irma, ristet rugbrød, rødbeder.


Hjemmebagte boller, smør, cheddarost, jordbærsyltetøj, æble.
Posted by Picasa

Gulerodssuppe


Løg og hvidløg sauteres, i med gulerødder, kartofler, vand og krydderier. Simre en halv times tid. Stavblender. Smag til med salt og peber. Crème fraîche, persille og chiliolie på. Naanbrød til.
Posted by Picasa